سامانه تحقیق و توسعه مپنا پروژه های شرکت رویال ویژن
پیاده سازی سامانه تحقیق و توسعه مپنا مبتنی بر تکنولوژی اوراکل، از اردیبهشت ماه سال 1397 توسط تیم رویال ویژن درمشهد آغاز شد و پس از گذشت 15 ماه در تیر ماه 1398 سیستم بطور کامل و جامع در شرکت مپنا عملیاتی گردید. این پروژه در چهار فاز که شامل 4 زیرسیستم در این سامانه میباشد، پیاده سازی شده است. زیرسیستم ها عبارتند از : )زیرسیستم محققین و پژوهشگران(همکاران مپنا/پژوهشگران خارج از گروه مپنا) 2)زیرسیستم دانشکده ها و پژوهشکده ها 3)زیرسیستم شرکتهای دانش بنیان 4)زیرسیستم معاونت پژوهش و فناوری گروه مپنا.
در طول انجام پروژه 3 نیروی برنامه نویس، 2 طراح، مسئول کنترل پروژه و مستندساز، مدیر پروژه و مدیر عامل بر روی این پروژه فعالیت داشته اند. در این مدت تیم رویال ویژن به شناخت، مدلسازی، تولید و استقرار سناریو های زیرسیستمهای موجود در واحد تحقیق و توسعه شرکت مپنا پرداخت و همچنین تا تاریخ 30/07/ 1398 پشتیبانی فنی خود را در اختیار سازمان مربوطه و کاربران سیستم قرار خواهد داد.
این سیستم با هدف جمع اوری اطلاعات پژوهشگران، شرکتهای دانش بنیان، دانشکده ها و پژوهشکده ها و همچنین ارزیابی اطلاعات جمع آوری شده جهت استفاده از نیروهای مستعد و کارامد و دانش و توانمندی کارشناسان در سطح جامعه، برای شرکت مپنا پیاده سازی گردید.
هم اکنون این سامانه که شامل بخشهای ذیل میباشد از طریق جمع اوری اطلاعات و ارائه گزارشات، در حال خدمت رسانی به واحد تحقیق و توسعه شرکت مپنا میباشد.
– صفحات عمومی سامانه (شامل صفحات: ثبت نام در سامانه، تغییر رمز ورود، بازیابی رمز ورود، اطلاعات حساب کاربری، پیامهای دریافتی و ارسالی، صفحه اصلی پرتال، اخبار و …)
– زیرسیستم همکاران پژوهشگر گروه مپنا (شامل 19 سناریو برای درج اطلاعات)
– زیرسیستم پژوهشگران خارج گروه مپنا (شامل 19 سناریو جهت درج اطلاعات)
– زیرسیستم مراکز دانشگاهی و پژوهشی (شامل 8 سناریو جهت درج اطلاعات)
– زیرسیستم شرکتهای دانش بنیان (شامل 18 سناریو جهت درج اطلاعات)
– زیر سیستم معاونت پژوهش و فناوری گروه مپنا (ارزیابی و مدیریت اطلاعات شامل گزارشات، ثبت صورتجلسات و فرم پاداش)
با چه چیز هایی ایجاد کردیم؟
بهترین ابزار ها در کنار بهترین کیفیت را از ما بخواهید.